Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@00:20:26 GMT

نکاتی مهم درباره خلاصه نویسی

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۰۴۳۶۶

خلاصه نویسی یکی از روش‌‌های مفیدی است که نزدیک امتحان به دادتان می‌رسد. ناطقان: در میان اخبار آموزشی، امروز به بررسی چند نکته مهم درباره خلاصه نویسی بپردازیم.

خلاصه نویسی یکی از روش‌های مفیدی است که اغلب مشاوران تحصیلی توصیه می‌کنند از آن استفاده کنید؛ خلاصه نویسی خوب باید بتواند شما را از کلیات به جزییات برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلاصه، تنها نوشتن همان مطالب داخل برگه‌های جزوه یا کتاب نیست و هر درسی روش خلاصه نویسی مخصوص به خودش را دارد.

این خلاصه‌ها در دوران جمع بندی خیلی به کارتان خواهد آمد و در صرفه جویی زمان کمک زیادی می‌کند؛ روش اول خلاصه نویسی معمول و روتینی است که همه با آن آشنایی دارید، کافی‌ است چکیده ای از مطالب رو عینا روی یک کاغذ نوشته و بعدها از آن استفاده کنید.



روش دوم حاشیه نویسی است؛ در این روش اگر مطلبی یا تستی نکته ای داشت، آن را کنار جزوه بنویسید و یا برخی نکات تکمیلی را می‌توانید کنار کتاب یاداشت کنید. روش سوم هم نت برداری ؛ در این روش برداشت ذهنی خود را از یک مطلب به زبانی ساده یاداشت کنید؛ انجام این کار کمک زیادی به یادآوری مطالب خواهد کرد.

روش چهارم در خلاصه نویسی تیپ بندی کردن مطالب است؛ ممکن است چند نمونه سوال یا چند نکته را تعیین کنید که نشان دهد شما به مطلب مسلط شده‌اید؛ در روش پنجم باید دست به  ماژیک شوید و  قسمت های مهم را از غیر مهم جدا کنید؛ حواستان باشد که فقط مطالب مهم را مشخص کنید نه کل کتاب!

نکات با اهمیتی درباره خلاصه نویسی که نمی‌دانستید/ چگونه هر درس را خلاصه نویسی کنیم؟

این کار در دروس مختلف هم متفاوت است؛ در درس ادبیات و برای تاریخ ادبیات لغت و املا می‌توانید از فلش کارت و یا ماژیک‌ استفاده کنید اما به یاد داشته باشد که این کار باید یک ماه بعد از اولین مطالعه انجام شود تا قسمت هایی که فراموش کرده‌اید رو مارکر بکشید.

برای فصل های حفظی شیمی، گرامر زبان، دین و زندگی و عربی  چکیده مطالبی را که مهم ‌تر است یا آن را فراموش می‌کنید روی کاغذ بنویسید؛ برای درس‌های ریاضی و فیزیک فرمول ها را نباید روی کاغذ بنویسید؛ باید خلاصه ای بنویسیم که از مثال‌های عددی استفاده کرده باشد. باید با مثال مطلب رو یاد بگیریم. باید یک سوال از اون فرمول را داخل  خلاصه بیاورید؛ در واقع با تیپ بندی کردن سوالات خلاصه ما کامل می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: نکات مهم ، خلاصه نویسی ، روش های مفید

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نکات مهم خلاصه نویسی روش های مفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی

دبیر رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ گفت: المپیاد فناوری در مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود که در حوزه‌های هوش مصنوعی، پهپادی، برنامه نویسی و رباتیک است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مراسم افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 بعدازظهر امروز با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و رییس پارک فناوری پردیس برگزار شد.

سید سجاد عباسی فشمی؛ دبیر رویداد اینوتکس 2024 در افتتاحیه این رویداد گفت: اینوتکس 2024 همزمان با اولین نمایشگاه صنایع خلاق با عنوان مانوین برگزار می‌شود.

وی گفت: بزرگترین دارایی اینوتکس، افراد و تیم‌های شرکت‌کننده است. امسال برای نخستین بار ملاک‌هایی استخراج کردیم که نقش مؤثری در توسعه اکوسیستم نوآوری داشتند.

دبیر رویداد اینوتکس 2024 خاطرنشان کرد: در رویداد اینوتکس 2024 میزبان 400 شرکت در قالب غرفه‌دار هستیم و از همه ماهیت‌های مختلف دعوت کردیم که در نمایشگاه حاضر باشند.

عباسی فشمی با بیان اینکه نصف شرکت‌های حاضر در اینوتکس 2024 فناور هستند، گفت: در این رویداد 40 رویداد ترویجی در حال برگزاری است که با هدف شبکه‌سازی و سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: ما در  سالن‌های مختلف موضوعات مختلفی را داریم، به عنوان مثال در استیج‌ها، فروم حکمرانی را داریم که حکمرانی دانش‌بنیان‌ها بررسی می‌شود.

دبیر رویداد اینوتکس 2024 گفت: در اینوتکس 2 دوره رقابتی داریم که در استان‌ها برگزار می‌شود که برگزیدگان در قالب رویداد اینوتکس پیچ رقابت می‌کنند و درنهایت برترین استارتاپ معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: ما 5 رویداد ریورس پیچ را داریم که در این رویداد صنایع شیمیایی، صنایع ارتباطی و صنایع کشاورزی نیازهای خود را مطرح می‌کنند.

عباسی فشمی اضافه کرد: المپیاد فناوری در مهرماه 1403 برگزار می‌شود که در حوزه‌های هوش مصنوعی، پهپادی، برنامه نویسی و رباتیک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از کنسرو‌ها رعایت کنید
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از کنسروها رعایت کنید
  • نکاتی که باید در استفاده از کنسروها رعایت کنید
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • صلاح به تاریخ‌نویسی در لیگ برتر ادامه می‌دهد
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند